Cariera ta începe la Planet

Ești în căutarea unui loc de muncă flexibil care să te susțnă financiar în perioada liceului sau a facultăți pentru ca tu să te poț dezvolta în continuare și personal și profesional? Vino să lucrezi alături de noi la Planet Urban Food!

O carieră la noi îț oferă avantaje pe care nu ț le-ai fi imaginat. E adevărat că în această industrie, job-urile entry level sunt ușor de găsit și nu necesită să ai foarte multă experienÈ›ă atunci când aplici. Dar cum îț dai seama că ai făcut alegerea potrivită? 

La Planet, punem foarte multă pasiune în ceea ce facem și suntem dornici să investim în oameni, așa că, ț-am pregătit un loc de muncă pe care nu ai vrea să-l refuzi. Suntem o companie care se extinde în fiecare zi, construită pe principiile realizării serviciilor și produselor de calitate, iar de când am început să angajăm, am întâlnit profesioniști entuziaști și motivaț să ofere cele mai bune rezultate încă de la debutul lor în această companie.

Vrem să îț oferim șansa să cunoști compania, să descoperi unde te potrivești mai bine și să avansezi rapid, așa că îț detaliem câteva motive pentru care suntem siguri că ai vrea să vii să lucrezi alături de echipa Planet Urban Food!

1. Program flexibil

Poț alege un program flexibil, cu ture stabilite împreună, deoarece preÈ›uim timpul tău liber.

Știm cât e de important pentru tine să vii cu energie bună și cu drag la muncă și să oferi oamenilor din bucuria de a fi parte din echipă.

2. Recunoaștere și muncă în echipă

Vrem sa te simț apreciat și ascultat pentru că ești parte din viitorul nostru. Nu este de ajuns să avem cei mai cuceritori burgeri sau cele mai gustoase salate! Un restaurant de succes știe să-și pună în valoare angajați și să le asigure un mediu de lucru prietenos, de aceea, ne dorim ca toată lumea să afle de la voi cum este să lucrezi de plăcere și să ai parte de sprijin și înÈ›elegere atunci când e nevoie de ele.

3. Beneficii și momente surprinzătoare

Îț oferim beneficii pentru o viaÈ›ă liniștită în timpul programului și în afara lui! Ne pasă de educața ta, de aceea, ne place să investim în training-uri și contexte de învăÈ›are, ca tu să devii cel mai bun în ceea ce faci. Suntem de părere că atunci când ești fericit și motivat la locul de muncă, și clienți noștri se vor simț relaxaț și se vor putea bucura în totalitate de mâncare

4. Punem preÈ› pe calitate și apreciem inițativele și deciziile

Îț încurajăm inițativele într-un sistem de afaceri profesional, iar tu decizi ce poț îmbunătăț astfel încât organizața să crească și datorită țe. Ideile, întrebările, entuziasmul și soluțile, toate sunt încurajate.

5. Salariu motivant

Îț oferim certitudinea unui prezent sigur, stabil și motivant și garanța unui viitor cu planuri măreÈ›e! Vei evolua constant din punct de vedere profesional. Avem programe de dezvoltare și posibilităț reale de promovare.

6. ExperienÈ›ă

Chiar dacă uneori îț este testată răbdarea în interacțunea cu clienți, avem încredere în calitatea ta umană și în profesionalismul cu care poț rezolva o situațe fără a te enerva. ÎnÈ›elegem că aceste situați apar în orice domeniu și nu fac decât să ne dezvolte profesional și să ne facă mai puternici. A lucra într-un restaurant fast food poate fi uneori stresant, dar este o oportunitate bună să înveț cum să faci faÈ›ă acestui tip de presiune, care este o lecțe de nepreÈ›uit. Înveț despre ce merită consumul tău de energie și ce nu. 

Lucrul într-o companie, chiar și în una de tip fast food te ajută în multe feluri: să îț asiguri o stabilitate financiară, să-ț creezi relați cu oamenii, să-ț dezvolț abilitățle de comunicare și să îț îmbunătăÈ›ești modul de lucru, să-ț organizezi mult mai bine timpul și să înveț lucruri noi și utile, ce te vor ajuta să descoperi mai mult din ce vrei să faci.

De asemenea, întâlnești oameni de la care să înveț și care îț pot deveni prieteni sau mentori cu care poț rămâne în contact toată viaÈ›a.

Fii cu un pas mai aproape de cariera ta! Începe prin a aplica aici pentru un post în echipa Planet Urban Food!

3 thoughts on “Cariera ta începe la Planet

  1. Buna ziua!
    Se mai fac angajări? Daca da, doresc si eu deoarece imi place sa muncesc si sa fiu independenta!

    1. Multumim pentru interes. Te rugam sa aplici pe pagina noastra de cariere: https://planeturbanfood.ro/cariere/

  2. buna ziua am 17 ani jumate am mai lucrat in bucatarie si imi caut un loc de munca mai aveti loc de inca un om in plus in echipa dumneavoastra 0741535800

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Momentam nu putem onora comenzile online. Reluam livrarile curand.