Cariera ta începe la Planet

Ești în căutarea unui loc de muncă flexibil care să te susțină financiar în perioada liceului sau a facultății pentru ca tu să te poți dezvolta în continuare și personal și profesional? Vino să lucrezi alături de noi la Planet Urban Food!

O carieră la noi îți oferă avantaje pe care nu ți le-ai fi imaginat. E adevărat că în această industrie, job-urile entry level sunt ușor de găsit și nu necesită să ai foarte multă experiență atunci când aplici. Dar cum îți dai seama că ai făcut alegerea potrivită? 

La Planet, punem foarte multă pasiune în ceea ce facem și suntem dornici să investim în oameni, așa că, ți-am pregătit un loc de muncă pe care nu ai vrea să-l refuzi. Suntem o companie care se extinde în fiecare zi, construită pe principiile realizării serviciilor și produselor de calitate, iar de când am început să angajăm, am întâlnit profesioniști entuziaști și motivați să ofere cele mai bune rezultate încă de la debutul lor în această companie.

Vrem să îți oferim șansa să cunoști compania, să descoperi unde te potrivești mai bine și să avansezi rapid, așa că îți detaliem câteva motive pentru care suntem siguri că ai vrea să vii să lucrezi alături de echipa Planet Urban Food!

1. Program flexibil

Poți alege un program flexibil, cu ture stabilite împreună, deoarece prețuim timpul tău liber.

Știm cât e de important pentru tine să vii cu energie bună și cu drag la muncă și să oferi oamenilor din bucuria de a fi parte din echipă.

2. Recunoaștere și muncă în echipă

Vrem sa te simți apreciat și ascultat pentru că ești parte din viitorul nostru. Nu este de ajuns să avem cei mai cuceritori burgeri sau cele mai gustoase salate! Un restaurant de succes știe să-și pună în valoare angajații și să le asigure un mediu de lucru prietenos, de aceea, ne dorim ca toată lumea să afle de la voi cum este să lucrezi de plăcere și să ai parte de sprijin și înțelegere atunci când e nevoie de ele.

3. Beneficii și momente surprinzătoare

Îți oferim beneficii pentru o viață liniștită în timpul programului și în afara lui! Ne pasă de educația ta, de aceea, ne place să investim în training-uri și contexte de învățare, ca tu să devii cel mai bun în ceea ce faci. Suntem de părere că atunci când ești fericit și motivat la locul de muncă, și clienții noștri se vor simți relaxați și se vor putea bucura în totalitate de mâncare

4. Punem preț pe calitate și apreciem inițiativele și deciziile

Îți încurajăm inițiativele într-un sistem de afaceri profesional, iar tu decizi ce poți îmbunătăți astfel încât organizația să crească și datorită ție. Ideile, întrebările, entuziasmul și soluțiile, toate sunt încurajate.

5. Salariu motivant

Îți oferim certitudinea unui prezent sigur, stabil și motivant și garanția unui viitor cu planuri mărețe! Vei evolua constant din punct de vedere profesional. Avem programe de dezvoltare și posibilități reale de promovare.

6. Experiență

Chiar dacă uneori îți este testată răbdarea în interacțiunea cu clienții, avem încredere în calitatea ta umană și în profesionalismul cu care poți rezolva o situație fără a te enerva. Înțelegem că aceste situații apar în orice domeniu și nu fac decât să ne dezvolte profesional și să ne facă mai puternici. A lucra într-un restaurant fast food poate fi uneori stresant, dar este o oportunitate bună să înveți cum să faci față acestui tip de presiune, care este o lecție de neprețuit. Înveți despre ce merită consumul tău de energie și ce nu. 

Lucrul într-o companie, chiar și în una de tip fast food te ajută în multe feluri: să îți asiguri o stabilitate financiară, să-ți creezi relații cu oamenii, să-ți dezvolți abilitățile de comunicare și să îți îmbunătățești modul de lucru, să-ți organizezi mult mai bine timpul și să înveți lucruri noi și utile, ce te vor ajuta să descoperi mai mult din ce vrei să faci.

De asemenea, întâlnești oameni de la care să înveți și care îți pot deveni prieteni sau mentori cu care poți rămâne în contact toată viața.

Fii cu un pas mai aproape de cariera ta! Începe prin a aplica aici pentru un post în echipa Planet Urban Food!

3 thoughts on “Cariera ta începe la Planet

  1. Buna ziua!
    Se mai fac angajări? Daca da, doresc si eu deoarece imi place sa muncesc si sa fiu independenta!

    1. Multumim pentru interes. Te rugam sa aplici pe pagina noastra de cariere: https://planeturbanfood.ro/cariere/

  2. buna ziua am 17 ani jumate am mai lucrat in bucatarie si imi caut un loc de munca mai aveti loc de inca un om in plus in echipa dumneavoastra 0741535800

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux