Cum tratam situatia generata de virusul Covid-19?

Incepem prin a-ti multumi pentru ca te afli pe aceasta pagina. Inseamna ca suntem interesati impreuna de acest subiect si mai ales de solutiile pe care le putem gasi pentru a trece cu bine prin acest moment.

Suntem mereu atenti la evolutia evenimentelor, la recomandarile si obligatiile stabilite de autoritati, pentru a fi siguri ca ne aducem contributia la solutionarea cat mai rapida. Atentia la igiena intregului flux de preparare si distributie a produselor noastre nu este ceva nou pentru noi. Dimensiunile si standardele de calitate pe care le-am avut mereu implica proceduri clare si strict respectate de toti angajatii nostri cu scopul de a preveni orice risc de contaminare, indiferent de perioada in care ne aflam.

Prin urmare, masurile luate in prezent vin in completarea celor standard care presupun igienizarea si dezinfectarea conform unui plan extrem de riguros a tuturor suprafetelor si persoanelor ce intra in contact cu preparatele.

In plus, dezinfectarea si igienizarea bucatariei, toaletelor dar si a spatiului in care sunt servite preparatele noastre, se realizează constant pe parcursul intregii zile. Asiguram zilnic gel dezinfectant si sapun antibacterian pentru a oferi un grad sporit de siguranta.

Atat timp cat vom putea sa o facem in siguranta, vom continua sa ne servim clientii in restaurante, conform indicatiilor autoritatilor. Te incurajam sa fii responsabil si sa tratezi cu serioazitate aceasta situatie, atunci cand ne vizitezi, limitand cat se poate de mult contactul cu ceilalti si cu suprafetele din jur.

Ne concentram pe livrarea produselor noastre in siguranta, luand cateva masuri suplimentare de igienizare repetata pe parcursul zilei a gentilor cu care livram comenzile si dotarea livratorilor cu manusi de unica folosinta pentru a evita contactul direct. Ei au fost pregatiti temeinic pentru a cunoaste toate implicatiile expunerii la contacte sociale directe, precum si masurile ce trebuiesc luate pentru a evita riscurile.

Mai subliniem si faptul ca plata comenzii se poate face prin card la momentul livrarii, astflel incat sa evitam utilizarea banilor cash, care reprezinta un factor de risc suplimentar.

Ramane un subiect deschis cu o dinamica ridicata. Asadar, vom reveni cu noutati pe masura ce ele vor aparea, iar pana atunci iti punem la dispozitie produsele noastre prin serviciul de livrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Momentam nu putem onora comenzile online. Reluam livrarile curand.