Suntem bine, iar asta nu e deloc intamplator!

Cu 2 luni in urma ne-am gasit intr-o situatie extrem de complicata. Probabil si tu la fel! Nu credem ca sunt prea multi cei carora pandemia de coronavirus, nu le-a afectat semnificativ viata. Industria hotelurilor, restaurantelor si cafenelelor a fost insa una dintre cele mai afectate si, cel mai probabil, va fi in continuare.

Cand scriem randurile acestea, situatia este inca neclara, inca supusa schimbarilor de la zi la zi, inca aflata intre nicovala sperantei si ciocanul ingrijorarilor. Prin urmare, nu impartasim gandurile de mai jos, in asteptarea revenirii la normalitate ci cu convingerea ca…

Noul normal va fi, pur si simplu, ALTFEL.

Iar noi avem incredere ca vom fi IMPREUNA chiar si in aceste noi conditii, incredere alimentata de experienta ultimelor 2 luni si jumatate in care am descoperit ca impreuna ne putem adapta si putem face fata oricarei situatii.

Da, impreuna, pentru ca este o munca de echipa. O echipa de oameni harnici, motivati si determinati sa faca lucrurile sa mearga.

  • Incepand cu echipa din bucatarie care a inteles rapid noul context si grija suplimentara pe care trebuie sa o aiba in prepararea mancarii;
  • Apoi, dispeceratul mereu prezent si disponibil pentru preluarea comenzilor, de pe internet, whatsapp si telefon si optimizarea distributiei lor;
  • Desigur livratorii, au alergat mult si si-au asumat riscurile cele mai mari, intr-o perioada in care nesiguranta era la ordinea zilei. Au fost zambitori si rapizi, dar in acelasi timp constienti de implicati, grijulii si foarte atenti;
  • Curatenia tuturor spatiilor de lucru si a celor publice a fost si este o prioritate si in aceasta perioada, iar echipa care se ocupa permanent de ea, a fost la datorie
  • Si desigur, o echipa de manageri care s-au adaptat din mers la noile conditii, care au gasit solutii si au tinut directia buna care a permis clientilor sa se bucure de preparatele noastre in siguranta.

TUTUROR, LE MULTUMIM!

Cand anuntam acum 2 luni, masurile preventie luate in contextul pandemiei, ziceam ca multe dintre ele sunt o nuantare a unor reguli de igiena si siguranta alimentara, deja foarte stricte, specifice unei retele de restaurante cu responsabilitate fata de clientii sai. Iar lucrurile stau la fel in continuare si vor sta la fel mereu.

Sanatatea intregului nostru personal este verificata in fiecare zi la venirea la serviciu, curatenia si dezinfectia permanenta, asigurand un loc de munca sigur si o garantie a calitatii preparatelor noastre.

In cazul livrarii, preparatele sunt sigilate in pungi cu o eticheta speciala ce garanteaza ca nu au fost deschise din momentul in care au parasit restaurantul. Sunt apoi transportate in gentile mereu dezinfectate ale livratorilor care poarta masca de protectie si manusi, pentru a garanta siguranta pana la usa ta.

In cazul ridicarii comenzii din restaurant, clientii sunt primiti in interior doar cu masca de protectie si in grupuri mici de persoane. Au la dispozitie gel dezinfecant la intrare si primesc servetele umede in pungi, pentru a avea siguranta servirii fara griji a preparatelor noastre.

Incepand cu data de 1 iunie terasa restaurantului de la Parcul Trandafirilor isi asteapta din nou oaspetii cu aceeasi atmosfera placuta si relaxata, chiar in centrul orasului.

Am lasat la final, in mod special cea mai importanta parte a lui IMPREUNA, despre care vorbeam mai sus – TU!

Iti multumim pentru ca ai continuat sa ne fii alaturi, ai continuat sa te bucuri de produsele noastre, sa ne faci loc in viata ta, chiar si data peste cap de starea prin care am trecut si trecem. Suntem aici, in continuare, datorita tie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux